Onze tarieven

PROO Fysio Nijmegen heeft voor 2023 met bijna alle zorgverzekeraars een contract afgesloten. Onze zorg declareren wij bij uw zorgverzekeraar. Bij zorgverzekeraars zonder contract krijgt u, als patiënt, een nota voor. Indien u een nota ontvangt van onze praktijk hanteren wij onderstaande tarieven.

Het is mogelijk om direct –zonder verwijzing van een arts– naar een fysiotherapeut te gaan. De fysiotherapeut bekijkt zelf, middels een screeningsproces, of er een indicatie fysiotherapie bestaat.


VerrichtingTarief
Screening, intake en onderzoek€ 55,00
Screening, intake en onderzoek en zitting€ 90,00
Zitting fysiotherapie€ 43,00
Zitting Oncologiefysiotherapie€ 55,00
Zitting oedeemtherapie€ 55,00
Toeslag voor uitbehandeling€ 20,00
Niet nagekomen afspraak€ 33,00
Telefonische zitting€ 20,00
Eenvoudige rapportage€ 45,00
Meer gecompliceerd, tijdrovend rapport€ 85,00

De vergoeding die u krijgt van uw verzekeraar, hangt af van de aard en voorwaarden van uw verzekering. In een aantal gevallen wordt de fysiotherapie vanuit de basisverzekering vergoed, in alle overige gevallen heeft u een aanvullende verzekering nodig. Om te weten of uw verzekering fysiotherapie vergoed, is het verstandig uw polis goed door te lezen of contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.  

Indien de kosten van fysiotherapie niet (meer) vergoed worden door uw zorgverzekering ontvangt u hiervoor een nota van uw zorgverzekeraar of rechtstreeks van ons. 

Betalingsvoorwaarden

Klik hier voor meer informatie

Vergoedingen verzekeraars

Klik hier voor meer informatie