Magnesium pakking & massage

Magnesium

Magnesium is voor ons als mensen een zeer belangrijk mineraal. Het kan bijdragen aan het goed functioneren van meer dan 300 enzymen in het menselijk lichaam en speelt een belangrijke rol bij:

  • Enzymatische reacties: Magnesium is belangrijk voor de overdracht van signalen die een spiercontractie geven. Zenuwen, hart- en vaatstelsel en de spieren hebben direct invloed op magnesium.
  • Stofwisseling: Bij de opname van calcium en vitamine C speelt magnesium een rol. Het heeft ook invloed op de vorming van calcium afzetting.
  • Hersenfuncties: Samen met zink speelt magnesium een rol bij geestelijke vitaliteit. Dit mineraal staat bekend om zijn werking bij stress en heeft een hele goede werking op het evenwicht tussen spieren en zenuwstelsel.

Magnesium pakking & massage

Bij een magnesium pakking wordt een magnesiumgel op de huid aangebracht. Deze laten we intrekken zodat het goed opgenomen kan worden door het lichaam. Vervolgens krijgt u een magnesium massage. In het totaal duurt deze behandeling 45 minuten.

Extra optie: extra lichaamsdeel. (30minuten extra) Hierbij kunt u een extra lichaamsdeel laten behandelen. Zoals bijvoorbeeld de Nek-schouderregio, achterzijde benen of voorzijde benen)

Naast de magnesium pakking met massage is het ook mogelijk alleen voor een (sport)massage te kiezen met magnesiumgel.

Daarnaast bieden wij verschillende producten van hoogwaardige kwaliteit magnesium aan. Zoals bijvoorbeeld supplementen, magnesiumvlokken voor een voeten bad of magnesiumolie. Bekijk deze hier

Maak hier afspraak met Meggy of Samantha.