Personal training, groepslessen en fitness

Bij PROO Fysio kunt u werken aan uw gezondheid. Hiervoor zullen we samen met u kijken naar een manier om een gezonde leefstijl eigen te maken. 

Personal training 

Bij personal training komt meer kijken dan een trainingsschema. Wij kijken samen naar u als persoon binnen verschillende dimensies van positieve gezondheid. 

Dimensies van positieve gezondheid:

  • Lichaamsfuncties
  • Mentaal welbevinden
  • Zingeving
  • Kwaliteit van leven
  • Meedoen
  • Dagelijks functioneren

Hoe gaan wij te werk?

Wij gaan in gesprek over uw gezondheid en doelstellingen. Wat is voor u écht belangrijk? Wat zou u willen veranderen? Wij maken samen een plan dat past bij uw situatie. PROO Fysio begeleid u doelen, hierbij wordt training ingezet maar ook gekeken naar het mentale aspect. Door onze nauwe samenwerking met verschillende professionals van stichting Integrale Oncologische (Na)zorg (ION) bieden wij u de beste kwaliteit zorg op één plek. Wij kijken met een brede blik naar u als persoon en zorgen ervoor dat u de ondersteuning ontvangt die nodig is. Komen we er tijdens de personal training achter komen meer informatie of begeleiding van een andere professional nog meer kan bijdragen aan uw doel, dan helpen we u hier graag bij. 

Duo personal training 

Duo personal training is personal training keer twee! Dit kan met bijvoorbeeld een vriend/vriendin, partner, collega noem maar op. De omgeving veel invloed heeft op de leefstijl. Volg je bijvoorbeeld samen met je partner een personal trainingsprogramma dan is de kans dat je een gezonde leefstijl kan volhouden beduidend beter. 

Lees onder personal training meer over hoe wij te werk gaan. 

Groepslessen

Groepstraining kan gegeven worden in een circuitvorm binnen in de fitness. Hierbij krijgt u begeleiding tijdens het sporten én de motivatie en steun van de groep. 

Daarnaast worden outdoor trainingen gegeven tegenover de praktijk. Afhankelijk van de wensen en behoeftes van de groep wordt de les ingevuld. 

Deze lessen worden aangeboden op verschillende tijden. Daarnaast starten we nieuwe groepen op als daar vraag naar is. Dus neem gerust contact op.

Fitness onder begeleiding 

Heeft u al enige ervaring binnen de fitness en graag begeleiding. U kunt bij ons terecht op de uren voor fitness onder begeleiding. Tijdens deze uren is er iemand PROO Fysio aanwezig om u ondersteunen waar nodig. 

Dit is mogelijk op alle tijden dat de fysiotherapeut of trainer in de zaal aanwezig is. Heeft u interesse neem met ons contact op. 

Vrije fitness

Bent u al helemaal bekend met alle apparatuur en heeft u al een trainingsschema? Dan kunt u gebruik maken van de vrije fitness. Dit kan op de tijden dat er iemand van PROO Fysio aanwezig is. Kennen wij u nog niet? Dan plannen we eerst een intake om alles samen door te nemen. Neem contact met ons op over de tijden waarop vrije fitness mogelijk is.