Medische fitness

Bij PROO Fysio kunt u werken aan uw gezondheid. Hiervoor zullen we samen met u kijken naar een manier om een gezonde leefstijl eigen te maken. Tijdens de medische fitness groepen is er begeleiding.

Circuit training 

Dit is een training waarbij verschillende oefeningen aan bond komen en gerouleerd worden. Het is een van de pittige trainingsvormen die wij aanbieden. Ideaal als je aan je conditie wilt (blijven) werken.

Chemogroep 

Tijdens de chemotherapie is van belang om in beweging te blijven. Daarnaast is het soms prettig met mensen te trainen die in dezelfde behandelfase zitten. Deze groepen worden meerdere keren per week aangeboden.

Fit mix

Wil je fitter worden of fit blijven? Dan kan je ook  ook kiezen voor de fit mix groepen. Deze training kan je precies afstellen op jou doelen. Je hebt een eigen trainingsprogramma en traint een een kleine groep met begeleiding

Vrije fitness

Bent u al helemaal bekend met alle apparatuur en heeft u al een trainingsschema? Dan kunt u gebruik maken van de vrije fitness. Dit kan op de tijden dat er iemand van PROO Fysio aanwezig is. Kennen wij u nog niet? Dan plannen we eerst een intake om alles samen door te nemen. Neem contact met ons op over de tijden waarop vrije fitness mogelijk is.