Samantha ’t Hoen-Simons

oefenzaal

Na mijn afstuderen in 2005 heb ik diverse waarnemingen gedaan om te kijken welke setting mij het meeste aansprak. Van 2006 tot 2016 ben ik als allround fysiotherapeut bij een particuliere praktijk in Oss werkzaam geweest, aansluitend bij een praktijk in Rheden.

In 2007 heb ik mijn opleiding oedeemfysiotherapie afgerond. De diverse aanvullende cursussen die ik heb gevolgd op dit gebied stellen mij in staat patiënten met alle voorkomende oedeemproblemen te begeleiden en helpen.

Naast oedeempatiënten zag ik al geregeld oncologiepatiënten. Ik heb diverse cursussen gedaan om me hierin verder te specialiseren. Dat heeft ertoe geleid dat ik in het najaar van 2020 ben gestart met de opleiding tot Master Oncologiefysiotherapeut. Momenteel zit ik in het laatste jaar en ben ik bezig met afstuderen.

Ik ben aangemeld bij het KRF NL. Dit houdt in dat ik voldoe aan de gestelde kwaliteitseisen en regelmatig cursussen en nascholing volg.

Ik ben lid van de NVFL, onze beroepsgroep. Ik sta vermeld op onconet, de verwijsgidskanker en bij het ONZG, waar ik ook voorzitter van ben.